Er du til Golf?

Golf i Vercors

Vercors er kendt for mange forskellige slags aktiviteter, som allerede nævnte, bjergklatring,  huleforskning, canyonning, friflyvning, m.m. Men Vercors har også sit lille golfparadis, Correncon en Vercors hvor ca. 5.000 registrerede golfere boltrer sig på den smukt omgivet 18 hullers golfbane eller den 9 hullers mindre golfbane i La Chapelle en Vercors.

Den franske golfhistorie har rødder langt tilbage i tiden. Den første bane, som blev bygget i Frankrig, var i Pau, som i 1856 blev anlagt lige udenfor byen Pau i den sydvestlige del af landet. Men i Correncon en Vercors er både luften og dets naturomgivelser det afgørende for at nyde en uges golf ferie i Vercors.

 

Golf-3

 

Golf-8

Correncon en Vercors. I 1100 meters højde, i hjertet af Vercors regional park ligger denne golfbane som en exceptionel oase af fred og ro. Her kan man nyde golfspillet i direkte kontakt med naturen. Banen kræver ekspertise i en bred variation af slag. De perfekte kvalitetsgreens og løftede tees giver rig mulighed for en smuk udsigt og en idéel “bjerg-golf” oplevelse.

 

Golf-5

La Chapelle en Vercors. Alternativet er en 9 hullers golfbane i La Chapelle en Vercors i som også er anlagt i enestående omgivelser.

 

Galleriet

 

Golf-Correncon1