Se Vercors ovenfra…

Vol2

Paragliding er en sportsgren, hvor piloten flyver under en faldskærmslignende skærm

 

dva_deltaplana_1600

Et dragefly er et vægtskiftestyret fly. Det vil sige, at piloten er ophængt i dragens tyngdepunkt.

 

Fly2

Alternativt er en flytur med Aeroclub Du Royans fra Saint Laurent en Royans. En fantastisk oplevelse.

Oplev det smukke natur fra oven

Specielt indrettede og let tilgængelige egne er blevet oprettet mange steder på højsletten, andre kan kombineres med vandretur eller skivandring (om vinteren), men alle har til fælles, at byde på enestående flyveoplevelser

Paragliding

De fleste Paraglide klubber i Vercors kan tilbyde dig en tandem flyvning, hvor du får den uforglemmelige oplevelse at flyve med faldskærm eller Deltavinge, ledsaget af en autoriseret instruktør. Men du kan også i løbet af en uges tid, følge med et paraglide- eller hangglidekursus med henblik på at sikre dig et flyvecertifikat. Det skal du have hvis du vil flyve solo.

Hvor kan man flyve?

Saint Martin en Vercors er blandt de magiske flyvesteder som indprenter dig smukke billeder. Det er et fantastisk legested for paraglide entusiaster.

St Jean en Royans

Vercors bjergrige terræn og klima er særligt velegnede til paragliding og Vercors er en populær destination for gratis flyvning! Tandem-paragliding og hangglidning, kurser, m.m. Opdag friflyvning i fantastiske omgivelser og med etableret startsområder som: Col des Limouches (Léoncel) nr St-Martin, Serpaton, Côte 2000, The Belvedere, The Eagle, Bellecombe, Montaud, St. Peter Cherennes.

Le Pas de Saint Martin en Vercors! 

Dette flyvested byder på 575m højdeforskel og er orienteret mod vest. Ideale flyvningskonditioner fra kl. 11 formiddag til sent om aften. Flyvestarten er også nemt klaret i et par løbende skridt. Fra starten overflyver man en smal dal hvor der i midten kan ses landsbyen Saint Martin en Vercors. Ved at fortsætte mod nord kommer man til den nordlige kant af Vercors højsletten ved Bec de l’Orient, mod syd, til den sydlige del, ved Col du Rousset.

Lans en Vercors

De fleste flyvesteder omkring Lans en Vercors er spændende for både debutanter og viderekomne. Massif de l’Aigle, Le Belvédère, La dent percée, m.m. Disse forskellige flyvesteder har fælles landingssteder.

Ekstrem Flyvning: Basejump & Wingsuite

Base-Jump1

Har du en faldskærm certifikat og er du modig nok til at kaste dig fra bjergkam, har du muligheder for forskellige gode spring udgangspunkt i Vercors. Her kan selvfølgelig nævnes Villard de Lans og Lans en Vercors. Men i Royans område af Vercors kan du spring fra Presles, Choranche, Bournillon, Fond d’Urle, m.m.

 

Andre flyvesteder: 

Meaudre, Autrans, Villard de Lans, Lans en Vercors, La Chapelle en Vercors, Saint Martin en Vercors, m.m.

 

Galleriet

 

Vol4

Oplev friheden ved at flyve som fuglene, se det hele lidt fra oven og stift bekendtskab med en spændende friluftssport!