Gæstebog

Gæstebog-fritS

Heldigvis har vi stort set udelukkende positive reaktioner fra vores gæster, som det også fremgår af de gæstebøger, som ligger i huset. Her er desuden nogle af de tilbagemeldinger vi har fået via e-mail.

Disse e-mails fra vores gæster har vi kopieret og indsat ind i gæstebogen nedenfor. Det er derfor indlæggene optræder som afsendt af os. Det kan godt virke opdigtet, men vi står inde for ægtheden, og sender gerne originale mails, og direkte kontakt til tidligere gæster, hvis I ønsker det.

Fremover kan vores lejere skrive ind direkte i gæstebogen, som beskrevet nedenfor:

Bor du eller har du boet i huset i Echevis?

Du er særdeles velkommen til at dele dine oplevelser. Det gælder dine oplevelser af huset, egnen og ferieaktiviteter – og det gælder både den gode oplevelse og den, der eventuelt måtte være mindre heldig.

Brug feltet nedenfor og skriv i vores digitale gæstebog.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive i “papir-gæstebogen”, som ligger på hylden over sofaen i stuen.

 

3 kommentarer “Gæstebog

 1. Vercors er bare et af de skønneste områder i Frankrig.
  Her i Èchevis ligger naturen lige for dine fødder og for vores vedkommende har det været lige godt hvadenten vores ferie har været holdt i det friske forår eller den varme sommer – Vi er klar til den tredje ferietur i sommeren 2016.
  Samarbejdet med udlejer har været helt i top, de har helt bestemt styr på tingene og så er man dejligt fri for de generende mellemled, når man har den direkte kontakt.
  PS: Tillykke med den flotte webside

 2. Virkeligt det dejligste sted at tilbringe sommeren, fede aktiviteter lige i nærheden og den mest fantastiske natur lige ude for døren.
  One would never leave if one where rich but one is not😢

 3. Efter arbejdsdagen er vendt tilbage igen, kan vi tænke tilbage på en rigtig god ferie i jeres hus i Vercors. Området levede til fulde op til vores forventninger med fantastiske godt afmærkede vandrestier, hyggelige landsbyer og masser af valnødder. Vi kunne sagtens vende tilbage, der er stadig steder som kunne udforskes.
  PS. Jeg bliver hver dag mindet om området. Har sat et billede af Le Grands Goulets på forsiden af mit skrivebord på PCèn

Skriv en kommentar