Feriebolig i Échevis

Pejsen

En hyggelig spisekrog med pejs.

Den én af de to sobeværelser. Huset er tip-top isoleret og har pejs samt el-varme.

Det ene af de to soveværelser. Huset er tip-top isoleret og har pejs samt el-varme.

Stuen. Der er selvfølgelig trådløs WiFi, TV, DVD-afspiller, satellitmodtagere, radio og surround HiFi anlæg.

Stuen. Der er selvfølgelig trådløs WiFi, TV, DVD-afspiller, satellitmodtagere, radio og surround HiFi anlæg.

Husets veludstyret køkken og hyggelig spisekrog med pejs.

Husets veludstyrede køkken med direkte adgang til terrassen.

På overdækket terrassen findes den kombinerede grill-pejs, udendørs bar med udsigt over bjergene. Der, kan nyde frokosten eller middagen i det blå.

På den overdækkede terrasse findes den kombinerede grill-pejs, udendørs bar med udsigt over bjergene. Her kan man nyde frokosten og middagen i det blå.

L'ye Sien Bien
Et dejligt hus med 75 m² beboelse samt en stor 20 m² overdækket terrasse.

Huset

  • 2 x 2 personers værelse
  • 1 x stue med 2 personers sovesofa
  • 1 x veludstyret køkken samt hyggelig spisekrog med pejs
  • 1 x badeværelse med bruseniche og vaskemaskine
  • 1 x toilet (separat)

Huset er tip-top isoleret og har pejs samt el-varme. Om sommeren kan man desuden have glæde af aircondition-anlægget. Der er selvfølgelig trådløs WiFi, TV, DVD-afspiller, satellitmodtagere, radio og surround HiFi anlæg. Der er rimeligt med skabspladser og indretning til 4-6 personer.

På den overdækkede terrasse findes den kombinerede grill-pejs, udendørs bar med udsigt over bjergene. Her kan man til fulde nyde frokost og middag i det blå. Haveområdet byder yderligere på endnu en grill med tilhørende havemøbler, til en skøn omgang frilufts-hygge

“L’ye Sien Bien”

Vernaison dalen er én af de skønneste dale i Royansprovins – Porten til den berømte Vercors højslette.

Enestående panoramaer, usædvanlige udsigter, overraskende bjergveje – en kontrast af afvekslende bjergrige landskaber og duften af Provence.

I Vernaison dalen (500 m.o.h.), lige ved flodens bred, ligger det idylliske hus, ”L’ye Sien Bien”, hvilket på den lokale dialekt kan betyde: ”Her har jeg det godt”. Et stille og roligt sted, hvor man uden at kede sig, kan tilbringe et par ugers hyggelig ferie. Huset udlejes på ugesbasis hele året rundt.

Det idylliske hus ligger på den sydvendte bred af Vernaison. Bjerg-elven med panoramaudsigt fra øst til vest over ”Montagne de l’arp”, hvor ørnene har anbragt deres reder i 1200 meters højde. Huset ligger i et usædvanlig smukt område på en stor naturgrund (6.000 m²) bestående af skov, eng og flodbred.

Her bliver du ikke forstyrret af naboen, da den nærmeste bor ca. 3-400 m. derfra, på den anden side af floden, i den charmerende lille bjerglandsby: Échevis.

Bilen skal du nok have med, de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 5-6 km fra Échevis. Og en bil skal du også have hvis du vil have chancen for at udforske regionen bedst muligt.

Huset ligger i et usædvanlig smukt område på en stor naturgrund (6.000 m²) bestående af skov, enge og flodbredden. Her bliver du ikke forstyrret af naboen, da den nærmeste bor ca. 3-400 m. derfra, på den anden side af elven, i den charmerende lille bjerglandsby: Èchevis.

Huset ligger i et usædvanlig smukt område på en stor naturgrund (6.000 m²) bestående af skov, eng og flodbredden. Ca. 400 m fra den charmerende lille bjerglandsby: Échevis.

Haven

Hygge er en følelse der kan ikke oversættes! Fred og ro på L’y Sien Bien.

La Vernaison